:. ESN Relatiebeheer
Het beheren en behouden van uw klantenbestand is vaak een kostbaar en ingewikkeld proces. U wilt immers al uw klanten even goed kunnen bedienen. Maar hoe beheert u deze informatie?

ESN Relatiebeheer is een softwarepakket dat al uw klanten, leveranciers en partners  beheert. Door de intuïtieve interface is het snel en eenvoudig in gebruik. Ook zijn er verschillende modules beschikbaar die het relatiebeheerspakket verder uitbreid. Omdat de applicatie modulair opgebouwd is kunt u eventuel onderdelen op maat laten ontwikkelen.

Meer informatie >>

:. ESN Bollenpakket
Uit de kwekersbranche is de vraag gerezen naar een betaalbaar softwarepakket voor de bollenteelt. De meeste bestaande pakketten zijn zwaar, log en behoorlijk prijzig. Meestal wordt ook nog eens de voorwaarde gesteld dat bij het pakket direct dure hardware nodig is.

ESN Bollenpakket staat lijnrecht tegenover de bestaande pakketten. Het pakket is ontwikkelt in samenspraak met diverse telers en daarom fijngestemd op hun wensen. Zo is een pakket ontstaan dat niet alleen flexibel en makkelijk in gebruik is maar ook betaalbaar.

Meer informatie >>